Cégünkről

Cégünkről 

" Ahol a tervek és a valóság találkozik! "


Cégünk 13 éve végez gépi földmunkával kapcsolatos tevékenységeket. Ezalatt az idő alatt  nagy rutinra, és kellő tapasztalatra tettünk szert. Elvállalt munkáinkat gyorsan, szakszerűen, minden igényt kielégítve végezzük, szemelőt tartva a megrendelő igényeit, kéréseit.

Fejlett gépparkunknak köszönhetően, kiváló és  naprakész gépkezelőink segítségével képesek vagyunk, versenyképes, minőségi munkák elvégzésére. Legyen szó árok ásásról ,pincetömb kiemelésről,sitt szállításról, vagy csak egyszerű tereprendezésről illetve házbontásról.

Környezet tudatos szemléletünkkel,  speciális egyedi mobil osztályozógépeinkkel, törekszünk az anyagok újrahasznosítására.Vállalunk billenőplatós tehergépjármű flottánkkal nagytömegű anyagmozgatást, ömlesztett árufuvarozást és nehézgépszállítást is.Cégünk megfelelő segítséget nyújt, hogy elérje céljait!  Reméljük önt is mielőbb partnereink között üdvözölhetjük, és részese lehet közös sikerünknek!

 

 

  Szolgáltatásaink


GépbérletSegítséget nyújtunk önnek bármilyen gépre is van szüksége! Legyen szó bármilyen földmunkáról, gépparkunkban biztosan megtalálja az önnek leg megfeelőbbet! Bérlés elött érdemes kikérni szakértő segítségét a munka felméréshez, a gördülékenyebb munkavégzéshez.

Tovább


TeherautóbérletTeherautóra lenne szüksége? Legyen szó építési törmelékről , zöld hulladékról, murváról, töltő illetve termő földről mi segítünk a szállításban!  Teherautóink 1,5-25 köbméter töltő mennyiségig szállítanak ömlesztett anyagokat kérés szerint. 

Tovább


BontásÉpítkezne? De a telkén még egy régi ház foglalja a helyet? MI megoldjuk problémáját! Cégünk bontási terv alapján, szakképzett, rutinos kezelők segítségével vállal épület bontásokat. Legyen szó bármekkora terjedelmű épületről, mi szakszerű segítséget nyújtunk!

Tovább


TereprendezésCégünk segítséget nyújt , házkörüli kisebb jellegű földmunkák elvégzéséhez is!  Kis méretű gépeink lehetővé teszik, hogy szűk ,keskeny helyeken is kivánló munkát tudjunk végezni. Így lehetővé téve a kézi erő kiváltását. Gépeinkel időt ,pénzt és energiát spórolhat meg!

Tovább


Árokásás


Segítséget nyújtunk önnek ha az ön környezetében árokásásról lenne szó! Több féle szélességű kanalaink segítségével a megfelelő méretűre ássuk az ön munka gödrét. Szakképzett kezelőink segítségével egyenlő mélységűre tudjuk szedni kívánt árkát. A munkáink nagy részét óradíjban vállaljuk!  

Tovább


Pincetömb kiemelés


Vállaljuk pincetömbök kiemelését, kiemelt föld elszállítását lerakóhelyre! Kisebb jellegű pincetömb kiemeléseinkhez , Liebherr ,doosan márkájú gumikerekes forgókotrókat használunk, amik bármilyen elhelyezkedésű telken képesek hatékony munkát végezni.

Tovább


Törmelék szállítás


Vállaljuk bontásból származó mindennemű törmelék elszállítását a kijelőlt lerakóhelyre. 

Tovább


Webáruház


Vásárolja meg tőlünk építőanyagát, ömlesztett árúját! Mindezt webáruházunk segítségével.

Tovább

Legfrissebb cikkeink

 
Kerti tó kialakítása 2.

A kerti tó kialakítása annak helymeghatározásával és a tófólia megvásárlásával kezd?dik: Kerti tó kialakítása 2.  Az előző cikkben, nagy általánosságokban számba vettünk, néhány alapelvet, ami egy kerti tó kialakításánál fontos lehet, így most végre elkezdhetjük a saját tavacskánk megépítését. Persze, mi most csak virtuálisan építünk, de remélem, a következő néhány cikk hasznos... tovább...
 
 
 
Kerti tó kialakítása 1.

A kerti tó otthonunk ékköve lehet:  Kerti tó kialakítása 1.  A következő néhány cikkben a kerti tavak kialakításáról, környezetének berendezéséről fogunk írni.  Biztosra veszem, hogy sokan sok féle kerti tavat láttak már és egyet érthetünk abban, hogy egy jól megépített tavacska, megfelelő környezettel a kert legszebb dísze lehet.... tovább...
 
 
 
Az SPR zöld technológiája

Az SPR eljárás egy zöld technológián alapszik és feltárás néküli munkavégzést tesz lehet?vé: Az SPR zöld technológiája Az Agriapipe Kft egy olyan technológia alkalmazásán van túl, mely a maga nemében korszakalkotó. Két évvel ezelőtt megjelent egy pályázat, melyre benevezték a vállalat által alkalmazott zöld technológiát, mely szülőföldje Japán és Európában még egyedülálló. A pályázat... tovább...
 
 
 
A világ legnagyobb homokrakodója

Az amerikai Letourneau cég gyártja a legnagyobb homokrakodót:  Tudomásunk szerint, jelenleg a világ legnagyobb homokrakodó gépe a Letourneau l-2350. Ezt a monstrumot az amerikai Letourneau cég gyártja és ezzel ők tartják a Guinness világrekordot, a világ legnagyobb földmunkagépe kategóriában. Az L-2350 homokrakodót arra tervezték, hogy a világ legnagyobb... tovább...
 
 
 
A cseppleválasztó ivóvíz szigetel? anyag

A Microtop egy különleges ivóvíz szigetel? anyag, mely hosszú évek használatos hazánkban: A cseppleválasztó ivóvíz szigetelő anyag Egy speciális kötőanyagra minden iparágban szükség van. A víz –közműműtárgyak felújítása kapcsán ez a cseppleválasztó, cementkötésű ivóvíz szigetelő anyag, melyet már hosszú évek óta használnak hazánkban. A Microtop nevet viselő szigetelő anyag megkönnyíti a műtárgyak karbantartását,... tovább...

HAZAI KŐ Kft. | Minden jog fenntartva. 2016